Inspiration

Velkommen til inspiration !


Jeg håber at kunne inspirere dig i tekst om Qi Gong, og Sundhed.


Med Qi Gong træning nærer vi os selv og bevæger os - vi nærer vores livsenergi og sætter den i bevægelse, og dermed styrkes vores sundhed.


Sygdom ses i kinesisk medicin som normal reaktion på unormale omstændigheder som f.x. kulde, stress eller følelsesmæssige udfordringer.


Med Qi Gong styrker og balancerer vi livsenergien. Vi forebygger og aktiverer kroppens selvhelbredende processer, så vi ikke kommer i ubalance, "bliver lagt ned" af det vi møder på livets vej.


Hvis vi nu har "lagt os ned" med sygdom/symptomer, kan vi træne Qi Gong og opbygge livsenergi og balancere os, ikke bare symptomerne, men der hvor ubalancen startede i krop og sind.


Go´ træning

Helle


"Det jeg får her, finder jeg ikke andre steder",

udbrød Charlotte efter træningen igår.


"Da vi styrkede lænden, fik jeg en klar oplevelse af, at mine nyrer blev varme. Og pludselig kunne jeg slippe en masse frygt og angst, som ikke har hjort mig godt i lang tid..."


Tak for at du deler dine træningsoplevelser Charlotte. Jeg deler din taknemmelighed for Qi Gong træningens dybere, balancerende virkning.


Helle


Styrk immunforsvar og lunger med denne korte meditationsøvelse i forbindelse med at du stilner krop og sind og træner din Qi Gong.

 

Træk vejret dybt, helt ned ved navlen.

Forestil dig, at du fylder lungerne med den friske, krystal klare luft og styrker lungerne. 

Visualiser at dit immunforsvar til intet gør alt skadeligt, som du slipper og puster ud ved udåndingen.

Afslutningsvis mærk ilt og energi strømme til dig fra den friske, klare luft.

 

Lungernes funktion er jo fantastisk, som udskiller af affaldsstoffer. Det være sig CO2 så vel som emotionelt at give slip på sorg og andre emotioner man kan være færdig med og trænger til at slippe.

 

Go´ træning

Helle


Efter at have gennemgået et langt kemoforløb, hvor jeg har fået mange bivirkninger, har jeg bl.a. Nervebetændelse, som er meget voldsom i mine ben.

Jeg hørte om Qi Gong og fik en prøvetime, hvor jeg straks mærkede forandringer i min krop.


Efter hver time er det bare blevet bedre og bedre i mine ben. Så jeg må sige, at Qi Gong virkelig har hjulpet mig, både i krop og sjæl.


Jeg vil kun anbefale at prøve Qi Gong af og se om det hjælper, som det har hjulpet mig.


Med venlig hilsen
Pia I. Rose


Det er virkelig dejligt og berigende at arbejde med sin Qi, balancere og i nogle områder øge sit flow, i meditativ ro.


Jeg oplever i mit nærvær med andre mennesker, hvor vores "Qi´er" jo er i interaktion med hinanden, at det er utroligt godt for mig at have arbejdet med at styrke og balancere min Qi.


F.x. når jeg underviser og behandler, er det rensende og styrkende, mit nærvær øges og meget kommer i bevægelse. I løbet at en dag kan en pause, hvor jeg finder ind i Qi Gong bevægelse med meditativ ro, berige mig og menneskene, jeg møder.


Det er berigende for alle, som samarbejder med andre, at bruge dette redskab, Qi Gong. Qi Gong kan være et rum til at passe godt på og balancere sig selv - et rigtig godt sted at gå ud i verden fra.


Go´ træning

Helle


I Qi Gong bruger vi det naturlige åndedræt.

Vi træner at gøre åndedrættet dybere.

Lungernes Qi bevæger bla. nyre Qi. Hermed forebygges stagnation og stase, som kan give sygdomme i den nederste del af kroppen (nedre Jiao). Godt samarbejde mellem det øverste og nederste i kroppen styrkes og sindet kan finde ro og balance. 


Du kan styrke det dybe åndedrag mange gange om dagen.

Med ønsker om et godt helbred,

Helle

Jeg anbefaler Qi Gong med Helle Degn til alle.

Helle Instruerer omsorgsfuldt i et roligt tempo så alle slags kroppe kan være med, og hendes stemme er som massage for sindet.


Efter Qi Gong træning med Helle føler jeg mig rolig, glad og fuld af ny energi.

Af hjertet TAK Helle,

Nanna L. Hansen


V_20210815_162149_N0_Moment(5)
V_20210815_162149_N0_Moment(4)
V_20210815_162149_N0_Moment(3)
V_20210815_162149_N0_Moment