Grundtræningen Jichu Gong

Grundtræningen.

Vi træner de rolige, blide bevægelser som styrker og balancerer. En lige så vigtig del af træningen er at stilne krop og sind, koncentrere sig om kroppen og bevægelserne vi laver. Man kan sige at Qi Gong er som meditation i bevægelse eller mindful bevægelse.


Med rolige, blide bevægelser træner vi hele kroppen.

Vi retter opmærksomheden og tankerne ind i kroppen. Bevægelserne er enkle og lette at lære, mens åndedrættet er naturligt.


Grundtræningen åbner for gennemstrømning af energi, så krop og sind balanceres på et dybere plan. 


Vi starter hver træning med at afspænde kroppen og stilne sindet. 


For at øge udbyttet at træningen og understøtte balanceret flow i din livsenergi slutter vi af med at massere og klappe egen krop. 


Du vil umiddelbart mærke ro og få bevægelse i din energi i kroppen. Det er godt at drikke vand efterfølgende, da træningen også kan sætte gang i udrensning.


Grundtræningen, som hedder Jichu Gong, tager kun 30 min. at træne, når du har lært den. Du kan træne den når og hvor det passer for dig.


For øvede vil der også være nye øvelser, til større harmoni, smidighed, nærvær, glæde og dybere oplevelse af Qigong, fra bl.a. Peace Power Qi Gong.


Jeg underviser også kort i Traditionel Kinesisk Medicinsk filosofi og teori på disse kurser som inspiration til egen sundhed og træning. Målet er at balancere og kultivere livsenergien Qi.
Træn ikke Qi Gong hvis du har epilepsi, psykisk sygdom eller er nyopereret (læs mere om kontraindikationer her).


Velkommen til Qi Gong !

Qi Gong begyndere og øvede i Hvidovre efterår 2024

Vi træner grundtræningen, Jichu Gong, øvelser fra Peace Power Qi Gong og andre serier med fokus på at styrke immunforsvar, balance og sundhed,

11 tirsdage kl. 12.30-13.30 fra den 24/9 - 9/12 2024 (dog ikke uge 42)

i pilatesstudio, Hvidovrevej 137, 2. sal, Hvidovre.


Tilmeld dig med SMS til Helle på 2446 9936 eller i boksen til højre. Pris 995,-kr.Qi Gong begyndere og øvede i Søborg efterår 2024

11 fredage kl. 9.30-10.30 fra den 27/9-14/12 (dog ikke uge 42).


Tilmeld dig med SMS til Helle på 2446 9936 eller i boksen til højre. Pris 995,-kr.NYHED! Du kan også være med i træningen hjemmefra på Zoom via et link, jeg sender til dig. Bare giv mig besked i god tid.


Træn ikke Qi Gong hvis du er nyopereret, har epilepsi eller psykisk sygdom.


Velkommen til Qi Gong !

Du er velkommen med spørgsmål - også inden du tilmelder dig et kursus.


Ring/SMS til 2446 9936,

send en mail til helle@qigongforalle.dk

eller udfyld boksen.


Skriv dit tlf. nr. hvis du ønsker, at jeg ringer dig op.